DISTRIBUIȚI
Timisoara va avea cel mai mare parc acvatic din Sud-Estul Europei sursa foto: nauticamagazine.ro

Orasul Timisoara va avea cel mai mare parc acvatic din sud-estul Europei.

In acest scop, primarului Nicolae Robu a declarat ca la urmatoarea sedinta de Consiliu Local se va face o rectificare de buget in care vor fi prevazuti bani pentru studiul de fezabilitate pentru construirea unui astfel de parc.

Realizarea studiului de fezabilitate pentru construirea parcului acvatic va dura aproximativ trei luni.

”Nu am renuntat la idee si doresc foarte mult ca Timisoara si noi, timisorenii, sa avem asa ceva. Dar, daca facem ceva, trebuie sa facem ceva la superlativ, sa facem cel mai tare parc acvatic din aceasta parte a Europei. Ce trebuie sa facem este sa stabilim o locatie, cea mai rationala, fara criterii politice”, a declarat Nicolae Robu, citat de opiniatimisoarei.ro.

Potrivit lui Nicolae Robu, primaria are de ales intre mai multe locuri unde ar putea fi construit parcul acvatic.

”Avem in portofoliul de variante Dudestii Noi unde exista 60 ha teren apartinand primariei. Nu mai ai costuri sau incurcaturi cu exproporierea sa stai pe loc. Am avut o discutie cu domnul Sorincau, primarul de la Mosnita Noua pentru ca exista acolo padurea Bistra care nu e valorioficata, exista spatiu si acolo care poate fi transformat in zona de agrement. A aparut la un moment in discutie si terenul din Mehala. Nu am niciun motiv sa nu imi convina acel teren, pentru ca e aproape. Sunt amator de jocuri cu apa, dar trebuie sa judec in mod obiectiv, responsabil din postura de primar care asuma o astfel de investitie. Trebuie sa demaram un studiu de fezabilitate si specialistii sa faca o analiza a tuturor amplasamentelor potentiale si sa ne prezinte avantaje si dezavantaje, inclusiv costuri urmand ca pe baza studiului sa luam o decizie. Nu ma surprinde ca cetatenii din zona Mehala isi doresc asa ceva, dar singura lor dorinta nu e un element suficient pentru a se decide asupra investitiei care va costa mult”, a mai spus edilul Timișoarei.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ