DISTRIBUIȚI
Tineri amenajand laboratorul de prăjituri sursa foto: Facebook Cuptorul lui Robert

Doi brașoveni care au investit 20.000 de euro într-un mic laborator de prăjituri, caută un coleg cofetar care să-i ajute la prepararea bunătăților.

Laboratorul în care cei doi pregătesc produsele are o suprafaţă de 40 de metri pătraţi, iar vânzarea prăjiturilor se face online.

Clienţii accesează site-ul sau pagina de Facebook a Cuptorului lui Robert, văd produsele și dau comandă.

După ce comanda este preluată şi, mai apoi, finalizată, clientul vine la laborator pentru a-şi ridica tortul, brioşele sau cheesecake-urile.

Antreprenorii Robert Eisler şi Carmen Murzea au pus pe picioare mica lor afacere, cu bani de la stat, prin intermediul unui SRL-D.

„Povestea noastră a început în 2013. Împărtăşind acelaşi hobby, am început să testăm reţete noi de prăjituri, brioşe şi torturi pentru prieteni şi cunoştinţe. Totul a început ca o joacă, nu ne gândeam pe atunci că vom ajunge să ne deschidem laboratorul de cofetărie“, a povestit Carmen Murzea, citată de bzb.ro.

De profesie sociolog, Carmen Murzea  a lucrat într-o agenţie de recrutare locală ca referent resurse umane până în mai 2014, atunci când activitatea firmei a fost suspendată.

Și asta în timp ce Robert Eisler este de profesie tehnician IT, dar în prezent lucrează ca trainer într-un call center din Braşov.

„Robert lucrează după terminarea programului de la job, iar eu lucrez de dimineaţă până când reuşesc să termin comenzile”, a afirmat Carmen Murzea.

Cea mai mare comandă pe care au primit-o până acum a fost pentru o nuntă, cu 400 invitaţi.

Pentru evenimentul respectiv, cei doi pasionați de cofetărie au preparat cheesecake-uri cu caramel sărat şi nuci, cake-pops, mousse-uri cu trei ciocolate, panna cotta sau mini-brioşe cu cremă merrengue butter.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ