DISTRIBUIȚI
Vouchere de vacanta, cele mai cautate destinatii

Dacă pensiunile de mici dimensiuni evită plata prin vouchere de vacanță, hotelurile medii și mari nu pun probleme în a accepta plata cu vouchere de vacanță, susţin reprezentanţii unui site de rezervări hoteliere.

Cele mai solicitate destinații pentru plata cu voucherele de vacanță rămân cele de pe Valea Prahovei, litoral și stațiunile balneoclimaterice din vestul și centrul țării, potrivit site-ul de rezervări turistice HotelGuru.ro.

Vouchere de vacanță. Câţi turişti plătesc cu ele

Introducerea voucherelor de vacanță a revoluționat piața turistică din România, susţin reprezentanţii unui site de rezervări.

Astfel, peste 60% dintre cererile înregistrate de site-ul de rezervări turistice HotelGuru.ro fac referire la achitarea călătoriilor cu vouchere de vacanță.

Voucherele de vacanță au fost oferite în această primăvară angajaților în instituțiile statului.

Valoarea cumulată a voucherelor primite de un angajat este de 1450 lei. Acestea pot fi folosite pentru a achita cazarea, masa sau transportul pentru o vacanță în România. Nu sunt transmisibile și nu pot fi vândute / schimbate.

Portalul de rezervări turistice HotelGuru.ro are listate peste 1900 proprietăți din România. Specificul portalului este că turiștii pot face doar rezervarea online.

Plata este operată ulterior, la momentul cazării, direct către pensiunea unde vor alege să se cazeze. De aceea prezintă și avantajul ca turiștii să își poată achita ulterior vacanța cu vouchere, bineînțeles dacă proprietatea aleasă permite acest lucru.<'' ''><'' ''>

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ