DISTRIBUIȚI
casa în formă de sferă, de vânzare la Târgul Imobiliar

Un grup de investitori din Republica Moldova construiește la București un proiect de 32 de case eficiente energetic, cu un cost de întreținere pe timp de iarnă de aproximativ 15 euro pe lună.

Complexul de case eficiente energetic Eco Villas va fi dezvoltat  în apropiere de Șoseaua Alexandriei, la 6,5 km de Piața Unirii din București. Valoarea investiției se ridică la 1,5 milioane euro.

Pentru astfel de case eficiente energetic, dezvoltatorii utilizează resurse naturale, ca încălzirea geotermală, precum și alte sisteme importate din țările scandinave, ce creează și păstrează un ambient constat în locuință.

De asemenea, dezvoltatorii implementează standardele privind ”casele pasive” sau ”casele prietenoase cu mediul”, construind locuințe cu un consum de energie redus cu până la 90% față de construcțiile standard.

Oferta de case eficiente energetic va fi prezentată în cadrul Târgului Imobiliar Național tIMOn, care începe joi.

Case în formă de lotus sau în stil japonez

Tot în cadrul târgului, un investitor imobiliar va prezenta casele din structură metalică cu arhitectură organică și exclusivistă având linii de design rotunde, arcuite, curbe, dar și drepte.

Locuințele pot fi construite în stil roman, mediteranean, japonez, minimalist sau glamour, având forme de lotus, sferice sau rotunde.

Casele pe structură metalică sunt superioare față de construcțiile clasice, precum cele din cărămidă, deoarece oferă o mai mare durabilitate și rezistență în timp. Suprafața utilă este cu 20-25% mai mare decât la casele de cărămidă, iar execuția construcției nu este influențată de anotimp.

Termenul de execuție al unei astfel de case este între 1 și 3 luni, iar durata de viață este peste 100 de ani.

Prețurile pentru o locuință pe structură metalică pleacă de la 30.000 de euro și pot ajunge la 3 milioane de euro, în funcție de cerințele și necesitățile clienților.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ