DISTRIBUIȚI
benzina cu apa la o statie de alimentare Lukoil

Benzina cu apa. Mai multi soferi s-au plans ca li s-au oprit masinile la foarte scurt timp dupa ce au alimentat la o benzinarie din judetul Cluj.

In urma verificarilor, benzinaria, care apartine companiei Lukoil, a fost amendata de  Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Cluj.

Si asta pentru ca, combustibilul vandut la pompele benzinariei aflate in comuna clujeana Apahida continea apa, relateaza stirileprotv.ro.

Potrivit unui comunicat de presa transmis sambata, Lukoil Romania isi cere scuze clientilor fideli pentru acest incident. Compania a mentionat ca a acordat despagubiri conducatorilor auto afectati de situatia creata la benzinaria din Apahida.

Reprezentantii Lukoil au mai spus ca incidentul a avut loc in timpul operatiunii programate de calibrare a parcului de rezervoare, iar „dintr-o eroare umana s-a produs o contaminare accidentala cu apa a rezervorului de benzina Ecto Sport 98”.

Acum, Lukoil s-a ales cu o amenda de 20.000 de lei, care este suma maxima prevazuta de lege.

Sefului CRPC Cluj, Cristian Nicula, a explicat ca 11 soferi au avut probleme dupa ce au alimentat, masinile oprindu-se dupa 100-200 de metri, astfel ca a fost nevoie ca acestea sa fie transportate pe platforma la service. Transportul s-a facut pe cheltuiala firmei care detine benzinaria.

De asemenea, au fost oprite de la comercializare 10.000 de litri de benzina si au fost prelevate probe care vor fi analizate pentru stabilirea cauzelor care au provocat incidentele.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ